Asa, dragele mele miresici sa incepem si cu rubrica de sfaturi.
Am fost mireasa in august 2011 si din experienta iti pot spune ca atunci cand decizi sa faci pasul cel mare,vor fi o gramada de persoane din jurul tau care vor sari cu sfaturi care mai de care mai complexe care te-ar putea ajuta sau nu.

Parerea mea este sa nu tineti cont 100% de problemele ce le-au intampinat altii,sau alegerea altora in privinta florilor,decoratiunilor sau a localului. Este nunta voastra si aveti libertatea de a face propriile alegeri,fie ca respectati traditii sau nu.

Trebuie sa incepeti cu bugetul. Desi il veti depasi,fiti convinse de acest lucru,dar macar trebuie sa aveti o baza de la care sa porniti.

Urmeaza un tur al restaurantelor si al saloanelor de nunti cu oferte care mai de care mai atractive.

Va recomand sa incepeti cu acest lucru deaorece in functie de valabilitatea restaurantului va puteti alege data si apoi rezervarea bisericii pentru cununia religioasa

Dupa ce ati rezolvat cu restaurantul si biserica urmeaza formatiile care le vreti alaturi la nunta.

Si un sfat foarte important pentru bugetul vostru: sa nu va fie rusine de negocieri. Totul se poate negocia,restaurantele pornesc de la un pret deoarece se asteapta ca respectivul client sa negocieze.

Dupa ce ati antamat si formatiile urmeaza alegerea cameramanului si fotografului. Fotograful are un rol ft important deoarece la pozele respective veti privi in urmatorii ani. Trebuie sa aveti o relatie buna,deschisa si sa-I precizati exact care sunt dorintele dvs. Eu de exemplu am cerut expres ca nu vreau poze ca de album,am vrut sa ma surprinda.

Invitatiile ar trebui tiparite cam cu 3 luni inaintea evenimentului dar fiti siguri ca v-ati anuntat cunoscutii din timp astfel incat sa nu plece in concediu exact in perioada respectiva.

Si ca un ultim sfat NASII!!! Sunt persoanele cele mai imprtante,dupa voi bineinteles.