Fiecare mireasa este unica,fiecare isi doreste altceva nu numai in ceea ce priveste rochia cat si in organizarea evenimentului,alegerea unor fotografi competenti,alegerea aranjamentelor florale menite sa te lase fara cuvinte,alegerea unui tort al carui gust atat de decadent te face sa te convingi ca tot efortul depus in lunile premergatoare evenimentului,a meritat.

Bride Boutique intelege acest lucru,si vine in ajutor cu toate informatiile pe care o viitoare mireasa le-ar putea solicita.

In interiorul showroom-ului sunt prezente cateva modele de rochii de mireasa pe care dvs le-ati putea proba pt a va convinge exact ce model va avantajeaza. Daca ceea ce este in showroom nu este pe placul si gustul dvs avem o gramada de cataloage pe care le-ati putea rasfoi in speranta ca acolo veti gasi exact ceea ce va doriti.

De asemenea noi putem efectua pe comanda rochia visurilor dvs,daca aceasta nu se regaseste in paginile cataloagelor sau in showroom. Si sa nu-I uitam si pe domni! Putem efectua camasa pe comanda iar costumul de ceremonie poate fi comandat de la unul din colaboratorii nostri din Europa.

Si sa nu le uitam si pe micile domnisoare. Avem o gama larga de flower girl dresses pretabile de la varsta de 4 ani si pana la 12 ani. Materialele folosite sunt atent alese,astfel incat sa nu cauzeze neplaceri micilor printese. Unele rochite sunt in toatalitate matase,tafta precum si bumbac.

Avem o echipa de fotografi si cameramani profesionisti care au la activ participarea la sute de astfel de evenimente si stiu exact ceea ce-si doresc mirii. Va putem consilia in privinta aranjamentelor florale avand colaborari cu diferiti designeri florali din Bucuresti. Iar tortul…partea cea mai dulce a evenimentului,va poate fi oferit de doi dintre cei mai buni cofetari cu care echipa noastra a colaborat.

Nici muzica nu este un secret pentru noi,avand o colaborare cu o firma de impresariat care se ocupa de la artisti,formatii pana la scena si lumini.

Nu trebuie decat sa ne dati un telefon in care sa solicitati o programare si veti avea ocazia sa va convingeti de aceste lucruri, sa va convingeti ca si noi suntem unici!